•  Det ABSOLUT bästa han vet. Han dissar gärna morötter för en bit banan.
    Han är helt galen i dom!
  • Springa fort. Gärna i galopp, på långa tyglar, och aldrig någonsin ens fundera på att sakta ner, sakta av eller stanns. Bara bara springa. Vissa gånger är det tydligen dökul att bryta galoppen efter si sådär 3 steg och toktrava istället.
  • Äta. Ja, vilken häst älskar inte att äta. Men denna herre är extrem. Han tar det kolugnt, stressar inte alls, har inge bråttom. Utan han står och njuter av maten. Sen ute när han står vid foderhäcken och man kommer för att ta in honom, då börjar han hetsäta. Ganska söt när han proppar munnen full med hö och sen knappt kan tugga för att det är så mycket.
  • Löshoppa! Det älskar han. När man släpper honom på banan med några hinder uppsatta så kan han springa runt och hoppa av sig själv. Man behöver bara stå och kolla på. Och han hoppar gärna och bra stillastående.

    La visserligen ut den här igår (igen) men tänkte om någon missat. Det här var några dagar efter att han anlänt hos mig. Här var han lycklig.

Och nu kom jag på att vi missade våran månadsdag. I onsdags så firade vi nämligen 7 månader tillsammans. Varav 1 månad och 1 vecka som hästägare. Måste bjuda honom på banan idag så han ser att jag inte glömt.
Annars kanske han tror att jag inte tycker om honom. Haha..

Kommentera

Publiceras ej